Pazarspor'da Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu ile yollar ayrıldı

Pazarspor'da Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu ile yollar ayrıldı
TFF 3. Lig ekiplerinden Pazarspor, Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Pazarspor kulübünden yapılan açıklamada, “Son haftalarda aldığımız saha sonuçları ve devre arası Aramıza Katılan Teknik Direktörümüzün yaşadığı sağlık sorunları zorunlu bir ayrılıkla sonuçlanmıştır. Hocamız Tolgay Kerimoğlu ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine ve ekibine yapmış oldukları değerli çalışmalar için teşekkür ederiz. Ayrıca Hocamız Sayın Kerimoğluna sağlıklı bir yaşam ve ekibi ile birlikte bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.” Denildi.

Ligde 2. devrede oynadığı 4 maçı da kaybeden Pazarspor’da Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, sahasında Anadolu Üniversitesi’ne 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından “4 tane maç kaybeden teknik ekiple yürümemiz imkansız” ifadesinde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum