Pazarspor'dan 3 Transfer

Pazarspor'dan 3 Transfer
Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Pazarspor, kaleci, stoper ve orta sahaya 3 futbolcu transfer etti.

Pazarspor, transferde 3 oyuncuyu kadroya dahil etti.

Antalya’da 2. devre hazırlıkları için kampa giren Mavi Beyazlılar, Fethiyespor’dan Onur Bilgin, Erzurum Büyükşehir Bld.’den Cabir Coşar ve Konya Selçuklu’dan Nuh Aşkın’ı kampa aldı.

Kaleci Onur,  Trabzonspor alt yapısından yetişmiştikten sonra Sürmene, Marmaris, Ordu, Kayseri Erciyes ve Fethiyespor kalesini korudu.

Erzurum Büyükşehir Bld.’den kadroya dahil edilen Cabir Coşar ise orta sahada görev yapıyor. 26 yaşındaki futbolcu 3 Ligde. Yer aldığı 107 karşılaşmada 8 gol kaydetti.

Konya Selçuklu’dan  kadroya dahil edilen ve stoper mevkinde görev alan Nuh Aşkın ise 24 yaşındadır.

cabir-cosar-onur-bilgin-nuh-askin-pazarsporda.jpg

Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Pazarspor’da Teknik Direktör Hasan Çelik, Antalya kampının çok iyi geçtiğini belirterek, “Hem transferde hem de saha içerisindeki eksikliklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Transferde ilk olarak kaleye Onur, orta sahaya Cabir’i ve sağ bek ve stoper oynayabilen Nuh’u kadromuza dahil ettik. Kısa sürede, stoper ve orta saha mevkilerine de birer takviye yapıp kadromuzu güçlendireceğiz. İkinci yarıda beklenen Pazarspor’u izlettirmek için gerekeni yapıyoruz. Taraftarımızın endişesi olmasın.” dedi.