Pazarspor’un Velimeşespor Maçı 11’i Belli Oldu

Pazarspor’un Velimeşespor Maçı 11’i Belli Oldu
Pazarspor’un Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor ile oynayacağı TFF 3. Lig 2. Grup 15. Hafta maçı ilk 11’i belli oldu.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Pazarspor ile Ergene Velimeşespor, ilk devrenin son haftasında Tekirdağ deplasmanında Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda saat: 14.00’da karşılaşacak.

Her iki takım da karşılaşma öncesinde 17 puana sahipken Pazarspor averajla 7. sırada, Velimeşespor ise 9. sırada bulunuyor.

Pazarspor’un karşılaşmaya çıkacağı on bir şöyle: Halil Kaşlı, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Aykut Civelek, Abdurrahman Ayhanoğlu, Emircan Bayrakdar, Emre Turan, Göktuğ Yılmaz, Ahmet Can Ark, Yavuz Alemdar, Efe Taylan Altunkara, Muhammet Emre Kalkan.

YEDEKLER: Dursun Miraç Vural, Hacı Şükrü Çiçek, Yakup Can Gamsız, Fatih Cin, Talha Enes Dege, Berk Zerenman, Alperen Aşkın Erol.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.