Pehlivantaşı Tünelleri Tam Gaz Devam Ediyor

Pehlivantaşı Tünelleri Tam Gaz Devam Ediyor
AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize-Kalkandere yolu projesinde yapımına başlanılan çift tüplü tünellerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Rize-Pehlivantaşı arasındaki duble yol için 200 ve 220 metre uzunluğunda olacak tünellerin inşasına başlanıldı. Proje içerisinde yer alan çift tüplü tünelin inşa çalışmalarını inceleyen Ayar, çalışmaların durumu ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Pehlivantaşı-Kalkandere arasındaki genişletişmiş ve gidiş gelişli yolda da çalışmalar devam ediyor. Rize-Kalkandere yolunun 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor.

image-070.jpeg

PEHLİVANTAŞI’NA ÇİFT TÜPLÜ TÜNELLER

Vatandaşlara sundukları hizmetin kalitesini arttırarak devam ettirdiklerini ifade eden Ayar, “AK Parti öncesinde sadece şehir arası yollarda gördüğümüz tünelleri artık köylerimizde de görmeye başlayacağız. Rize’mizde bu anlamda beklide bir ilk olacak. Pehlivantaşı-Kalkandere yolumuzda çift tüplü tünellerimiz mevcuttur. İhale yapılıp inşası başlamıştır. Hizmetin kalitesini arttırarak bölge halkımıza ve Rize’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ayar’a incelemelerinde İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt eşlik etti.

image-074.jpeg

image-073.jpeg

image-072.jpeg