Perşembespor ile Çarşambaspor Pazar Günü Karşılaşacak

Perşembespor ile Çarşambaspor Pazar Günü Karşılaşacak
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup'ta yarın oynanacak olan ve iki takımın adları da haftanın günlerini taşıyan Perşembespor - Çarşambaspor maçı, ilginç bir tesadüfün de yaşandığı maç olacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 7. haftasında yarın Ordu ilinden Perşembespor ile Samsun ilinden Çarşambaspor karşılaşacak.

Maç, Pazar günü saat 14.00'te Perşembe İlçe Stadı'nda oynanacak.

Mücadeleyi Kastamonu bölgesinden hakem Bekir Özcan yönetecek. Yozgat bölgesinden Eren Şahin ile Muhammed Buğra Karaca yardımcı hakem olarak görev yapacak. Kastamonu bölgesinden Muratcan Yıldız ise 4. hakem olarak görev alacak.

Maç, haftanın günlerini yansıtan iki takımın karşılaşması olması nedeniyle Ordu ve Samsun'da olduğu kadar ülke genelinde de büyük ilgiyle bekleniyor.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.