Petran Yaylası'nda Foto Safari

Petran Yaylası'nda Foto Safari
Rize Fotoğraf Sanatı Derneği (RİFSAD) üyeleri Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki Petran Yaylası'nda foto safari yaptı.

Baharın yüzünü göstermesi ve yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte fotoğraf tutkunları, Rize Yaylaları’na foto safariye çıkmaya başladı.

İkizdere ilçesine bağlı yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki Petran Yaylası Rize Fotoğraf Sanatı Derneği (RİFSAD) üyelerini misafir ederken, fotoğraf meraklıları eşsiz güzellikteki doğayı ve yayla evlerini fotoğraflama imkanı buldu.

Petran Yaylası’na daha önce birçok kez gezi düzenlediklerini belirten RİFSAD Başkanı Emin Kanbur "Bu bölge özellikle Nisan ayında çok farklı bir görüntüye bürünüyor. Fotoğraf meraklısı arkadaşlarımızla beraber bu seferki organizasyonumuzu Petran Yaylası’na yaptık. Yaklaşık olarak 15 günde bir ilimizin bilinmeyen cennet köşelerini fotoğraflamaya gidiyoruz. Doğa ve fotoğraf tutkunlarını günü birlik olarak düzenlediğimiz foto safari turlarımıza ve bütün faaliyetlerimize bekliyoruz” dedi.

petran-yaylasina-foto-safari-duzenlendi-rize-1.jpg

petran-yaylasina-foto-safari-duzenlendi-rize-2.jpg

petran-yaylasina-foto-safari-duzenlendi-rize-3.jpg