PKK bayrağının önünde konuştu!

PKK bayrağının önünde konuştu!
BDP lideri Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçasının önünde konuşma yaptı.
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçasının önünde konuşma yaptı. Demirtaş, "Bir halkın iradesinin zindanlara tıkılamayacak kadar büyük olduğunu göstermek için Iğdır'da halkla birlikte olduk" dedi.

PKK BAYRAĞININ ÖNÜNDE AÇIKLAMA
Iğdır'dan Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine gelen Selahattin Demirtaş ve beraberindeki Gülten Kışanak, BDP Iğdır Milletvekili Pervin Buldan ile BDP'li yöneticiler tarafından karşılandı. BDP Doğubayazıt İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Demirtaş, Iğdır Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş ve bazı partililerin tutuklanarak cezaevine konulduğunu hatırlattı. PKK'yı simgeleyen bez parçasının önünde konuşmasını sürdüren Demirtaş, "Bizde bir halkın iradesinin zindanlara tıkılamayacak kadar büyük olduğunu göstermek için Iğdır'da halkla birlikte olduk" dedi.

SİZE LAYIK OLACAĞIZ
"Bütün bu zorluklara, baskılara mazlumlaşarak cevap verdiniz ve bizde size layık olacağız. Sizin çay davetiniz böyle ise mitinginiz nasıldır'' diyen Demirtaş, daha sonra beraberindekilerle birlikte Ahmed-i Hanii Türbesi'ni ziyaret etmek için İshak Paşa Sarayı'na geçti.