Polat, Başbakan İçin Rize'de!

Polat, Başbakan İçin Rize'de!
Polat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Rize'ye geldi.

Ardahan AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Sebahattin Hanoğlu, "Polat" ismini verdiği damızlık kurbanı Başbakan Erdoğan'ın vefat eden annesi Tenzile Erdoğan için Rize'ye getirdi.

Hanoğlu olay53 muhabirine yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan'ın vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'ın hakkın rahmetine kavuşmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek "Kısa bir süre önce Muhterem annemizi kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Ardahanlılar olarak Rize'yi ve Başbakanımızı çok seviyoruz. Bu amaçla Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla damızlık Polat'ı başka bir ile getirip satmak yerine Başbakanımız için Rize'ye getirerek Başbakan Erdoğan'ın muhterem annesi Tenzile Erdoğan için satışa sunduk. Van'da meydana gelen deprem dolayısıyla Başbakanımızla henüz görüşmedik. Birkaç gün içinde Sayın Başbakanımızla irtibata geçerek Polat'ın satışını Başbakanımızın muhterem annesinin vefatı dolayısıyla Başbakanımıza yapmak istiyoruz" dedi.

sebahattin-hanoglu-kurban-rize-ardahan-(2).jpg

Polat'ın canlı olarak 1400 kilo olduğunu ve 840 kilo civarında et çıkabileceğini kaydeden Hanoğlu sözlerini şöyle tamamladı: Bayrama bir gün kalaya kadar Başbakanımızdan haber bekleyeceğiz. Şayet Başbakanımız Polat'ı almazsa o zaman Polat'ı Rizelilere satışa sunacağız. 17 Bin TL.'lik Polat'ı Başbakanıma 15 Bin TL.'den vermeyi düşünüyoruz.

sebahattin-hanoglu-kurban-rize-ardahan-(4).jpg

sebahattin-hanoglu-kurban-rize-ardahan-(9).jpg

olay53 - ÖZEL -