Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Çolak, Rize POMEM'de Polis Memuru Adaylarıyla İftar Açtı

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Çolak, Rize POMEM'de Polis Memuru Adaylarıyla İftar Açtı
Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Rize POMEM’de polis memuru adaylarıyla bir araya geldikten sonra onlarla birlikte iftar açtı.

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, 29. Dönem POMEM eğitimi kapsamında devam eden eğitim faaliyetlerini yerinde inceleme, denetlemede bulunmak üzere Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni (Rize POMEM) ziyaret etti.

Ziyarette; Başkan Prof. Dr. Yılmaz Çolak, okulda eğitim görmekte olan Polis Memuru adaylarına “Meslek İlkeleri”, “Türkiye’nin Güvenlik Politikaları” ve “Polis Teşkilatı” konuları üzerine hitap etti. Ardından okulda eğitim gören öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelerek birlikte iftar açtı.

Çolak’ın Rize POMEM programına, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da katıldı.

polis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-8.jpgpolis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-7.jpgpolis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-4.jpgpolis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-2.jpgpolis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-5.jpgpolis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-6.jpgpolis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-9.jpgpolis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-10.jpgpolis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-3.jpgpolis-akademisi-baskani-prof-dr-yilmaz-colakin-rize-pomem-ziyareti-1.jpgibrahim-turut-manset-007.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.