Polis Haftası Nedeniyle Rize'de Mevlid Okutuldu

Polis Haftası Nedeniyle Rize'de Mevlid Okutuldu
Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yıldönümü nedeni ile şehitler için Rize'de Mevlid-i Şerif okutuldu.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle bugün öğle namazından önce Şeyh Cami’nde polis şehitlerimizin ruhlarına atfen Mevlidi Şerif okutuldu.

Mevlidi Şerif programına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Jandarma Komutanı Albay Semih Coşkun, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile çok sayıda polis memuru ve vatandaşlar katıldı.

İlahiler ve Kur'an-ı Kerim okunan programda Şehit polisler için dualar edildi. Mevlid-i Şerif bitiminde ise cami çıkışında cemaate ikramlarda bulunuldu.

polis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu.jpgpolis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu-(3).jpgpolis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu-(1).jpgpolis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu-(8).jpg

polis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu-(5).jpgpolis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu-(6).jpgpolis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu-(7).jpgpolis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu-(10).jpg

polis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu-(11).jpgpolis-haftasi-nedeniyle-rizede-mevlid-okutuldu-(12).jpg