Prof. Dr. Halit Çınarka‘ya Yeni Görev

Prof. Dr. Halit Çınarka‘ya Yeni Görev
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. HalitÇınarka, Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Göğüs Hastalıkları Üyeliğine görevlendirildi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlandı.

Yapılan atamalar arasında Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Göğüs Hastalıkları Üyeliğine, 2547 sayil Yükseköğretim Kanununun 38 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halit Çınarka’nın görevlendirildiği kaydedildi.

Prof. Dr. Halit Çınarka, 2010 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalında Yardımcı Doçent olarak görev aldı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde başhekim yardımcılığı ve hastane yöneticiliği gibi idari kadrolarda 2 yıl kadar çalıştıktan sonra, 2015 yılı Ocak ayında Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanmıştı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum