Prof.Dr. Midilli'den Haber Var!

Prof.Dr. Midilli'den Haber Var!
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) eski Rektör Yardımcısı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Midilli’den haber var…

İki böbreği de iflas ettiğinden annesinin böbreğiyle yeniden hayata tutunan  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) eski Rektör Yardımcısı, Mühendislik Fakültesi Dekanı ve TÜBİTAK Enerji Teknolojileri Danışmanı Prof. Dr. Adnan Midilli’nin İstanbul’da devam eden tedavisinin başarılı sonuçlar verdiği ve Midilli’nin en geç 1 ay içinde taburcu olabileceği öğrenildi.

TEDAVİ BAŞARILI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

İstanbul Ataşehir Memorial Hastanesi'ndeki tedavisinin başarılı bir şekilde sürdüğü ve sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenilen Prof. Dr. Midilli’nin, tedavisi için gerekli olan böbreği veren annesi Nimet Midilli'ye müteşekkir olduğu ve bir hafta ile bir ay içinde taburcu olabileceği bilgisine ulaşıldı.

adnan-midilli.20140428121520.jpg

REKTÖR SEÇİMLERİNDE ADAY OLMAYACAK

İstanbul'da tedavisi devam eden Prof. Dr. Adnan Midilli’nin yaklaşan RTEÜ Rektörlük seçimlerinde rektör adayı olmayacağı öğrenilirken; Midilli'nin, üniversitenin birlik ve beraberlik içerisinde tek liste ile seçime gitmesi gerektiği düşüncesinde olduğu biliniyor.

Rektör yardımcılığı ve dekanlık görevi süresince üniversitenin gelişmesi ve büyümesi yönünde her türlü çalışmada yer alan ve bu yönde her türlü katkıyı sağlayan Prof. Dr. Midilli’nin yine aynı şekilde üniversitenin gelişmesi yönünde her türlü katkıyı vermeye hazır olduğu ancak rektörlük seçimlerinde aday olmayacağı bilgisine ulaşıldı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Fedakar Anne Profesör Oğluna Böbreğini Verdi