Rehine Eşinin Ümitli Bekleyişi

Rehine Eşinin Ümitli Bekleyişi
Musul’da rehin alınanlar arasında bulunan Rize Özel Harekat Eski Şube Müdürü Safi Özmaya’nın eşi Seher Özmaya, ümitle ve duayla eşininve diğer rehinelerin sağ salim Türkiye’ye dönmesini bekliyor.

Bir hafta önce 3 aylık yurt dışı görevi dolayısıyla Musul’a giden ve Musul’da iken Afyonkarahisar Özel Harekat Şubesi Müdürlüğü’nden Eğitim Şube Müdürlüğüne tayini çıkan Eski Özel Harekatçı Safi Özmaya’nın eşi Seher Özmaya, IŞİD mensuplarının Türkiye’nin Musul Konsolosluğuna gerçekleştirdiği saldırıda eşinin de rehin alınanlar arasında yer aldığını ifade ederek, eşi ile beraber diğer rehinelerin de bir an önce sağ salim dönmeleri için duacı olduğunu kaydetti.

REHİNE EŞİ SEHER ÖZMAYA: TÜRK HALKININ DUALARINI BEKLİYORUZ

Afyonkarahisar’da bulunan Seher Özmaya ile telefonda görüşen ve geçmiş olsun dileklerini ileten haber muhabirimize, Özmaya, “Gerek eşim için gerek diğer rehin alınanlar için yetkili kurumlardan bu konuda yardım bekliyoruz. Rehin alınanların bir an önce sağ salim kurtulmaları en büyük dileğimiz. Türk halkından da bizlerden dualarını esirgememelerini istiyor; Allah, onların ve bizlerin yardımcısı olsun.” dedi

Eşinin rehin alınanlar arasında yer aldığından sağlıklı bilgi alamadığını ifade eden Seher Özmaya, Musul’dan gelecek güzel haberi endişeli bir şekilde beklerken gözyaşları içinde eşine kavuşmak ve tüm rehinelerin bir an önce sağlıklı bir şekilde kurtulmaları için duada bulunuyor.

Özmaya’nın Ece ve Efe adında 2 çocuğu bulunuyor.

seher-ozmaya-safi-ozmaya.jpg

IŞİD KOMUTANI: TÜRKLERİN SAĞLIĞI YERİNDE

Öteyandan IŞİD komutanı, Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na yapılan baskında ele geçirilen Türk Başkonsolosun valilik binasında tutulduğu diğer diplomatların ise farklı yerlerde tutulduğunu söyledi.

IŞİD komutanı ayrıca Türk diplomatların iyi ve güvende olduklarını da belirtti.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Özel Harekat Eski Şube Müdürü Musul'da Rehin Alınanlar Arasında