Rektör Yılmaz'dan Teşekkür Mesajı

Rektör Yılmaz'dan Teşekkür Mesajı
Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, geçen hafta içerisinde 6. mezunlarını veren ve Rize Üniversitesi'nin rektör değişiminden sonra...

Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, geçen hafta içerisinde 6. mezunlarını veren ve Rize Üniversitesi'nin rektör değişiminden sonra kabuğunu kırarak öğrencisiyle, şehriyle barıştığı ve 6. yılında ilk kez tarihi bir kalabalık ve coşkuyla gerçekleşen Rize Üniversitesi'nin mezuniyet töreni programı dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayımladı.

Rektör Yılmaz mesajında şunları kaydetti: Üniversitemiz 2010-2011 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Programı 14 Haziran 2011 tarihinde Merkez Kampüs Kapalı spor Salonumuzda çok geniş bir katılımla gerçekleştirilmiştir.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarılar diliyorum.

Mezuniyet programımıza katılamayıp telgraf gönderen başta Cumhurbaşkanımız Sayın abdullah gül olmak üzere, TBMM Başkanımız Sayın Mehmet Ali Şahin, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip erdoğan, bakanlarımız, siyasi parti yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, YÖK Başkanımız, bürokratlarımız, üniversite rektörleri ve herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Törende emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.

Mezuniyet Törenimizde bizleri yalnız bırakmayarak coşkumuza ortak olan Rize Valimize, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, Çaykur Genel Müdürlüğümüze, ilimizin değerli idarecilerine, siyasi parti temsilcilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, değerli hemşerilerimize ve basın mensuplarımıza şahsım ve üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum.