Rıfat Terzi Kamu–Sen Rize İl Temsilciliğine Seçildi

Rıfat Terzi Kamu–Sen Rize İl Temsilciliğine Seçildi
Kamu – Sen Rize İl temsilciliğine Rıfat Terzi seçildi.

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Rize İl Temsilciliğinin temayül yoklaması geçtiğimiz günlerde  Kamu-Sen il binası toplantı salonunda yapıldı.

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı Sendikaların Şube Başkanları, İl Temsilcileri ve Yönetim kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, 2014-2015 dönemi için Türk Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Rıfat Terzi oy birliği ile Kamu-Sen Rize  İl Temsilciliğine seçildi.

Bir yıldır Kamu-Sen il temsilciliği görevini yürüten Türk Enerji Sendikası eski Şube Başkanı  Temel Yaşar’dan görevi devralan alan Türk Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Rıfat Terzi, şahsına; İl temsilciliği görevini oy birliği ile layık gören bütün şube Başkanı, İl Temsilcisi ve Sendika Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür ederek, “Bayrağı aldığım yerden daha ileriye taşımaya çalışacağım. Yapacak olduğum  çalışmalarımda bütün arkadaşlarımdan destek bekliyorum. Başarı hepimizin olacaktır.” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Rize İl Temsilciliği görevini her yıl dönüşümlü olarak bir Şube Başkanının yapacağı temayül görüntüsünün ortaya çıktığını kaydeden Türk Enerji Sen Genel Başkan Yardımcısı Temel Yaşar, nöbeti Terzi’ye devretmeden önce göreve oy birliği ile seçilen Türk Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Rıfat Terzi’yi tebrik ederek, başarı dileğinde bulundu.

temel-yasar-gorevi-rifat-terziye-devretti.jpg