RİKE 2 Aydır Kayıp Kadını Arıyor

RİKE 2 Aydır Kayıp Kadını Arıyor
Rize'de iki aydır haber alınamayan yaşlı kadını arama çalışmalarına Rize Arama Kurtarma Ekibi (RİKE) de katıldı.

Rize Arama Kurtarma Ekibi (RİKE) Çamlıhemşin ilçesinde kaybolan 82 yaşındaki Nazire Polat'ı arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Çamlıhemşin ilçesine bağlı Şenyuva köyünde yaşayan ve 27 Aralık tarihinden kaybolan 82 yaşındaki Nazire Polat'ı arama kurtarma çalışmalarına Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ve Rize Arama Kurtarma Ekibinde yer alan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Offroad Kulüpleri, Dağcılık Kulüpleri, Dalgıçlık Kulübünden görevli personelin katılımı ile ilçede geniş çaplı bir arama faaliyeti yapıldı.

rike-2-aydir-kayip-kadini-ariyor-1.jpg

rike-2-aydir-kayip-kadini-ariyor-2.jpg

nazire-polat.jpgFaaliyet sonucunda bir açıklama yapan Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, alzheimer hastası olan Nazire Polat adlı vatandaşımızı Rize arama kurtarma ekibimizde yer alan deneyimli personellerimizle birlikte arama faaliyetinde bulunduklarını söyleyerek, "Bölgenin dağlık ve engebeli olmasından arama çalışmalarından şuan itibari ile sonuç alamadık. Fakat kayıp olan yaşlı vatandaşımızı arama çalışmalarına devam edeceğiz" diye konuştu.

rike-2-aydir-kayip-kadini-ariyor-3.jpg

rike-2-aydir-kayip-kadini-ariyor-4.jpg

rike-2-aydir-kayip-kadini-ariyor-5.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Kayıp Aranıyor