Rize 608 Araçlık Otopark ile Meydan Parkına Kavuşuyor

Rize 608 Araçlık Otopark ile Meydan Parkına Kavuşuyor
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 608 araçlık otoparkın da içerisinde yer aldığı Meydan Park Projesinin bu yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Otopark sıkıntısı yaşanan Rize’de otopark sorununu önemli ölçüde çözecek olan, araçlarını park etmek için dakikalarca trafikte seyrederek boş alan arayan ve trafik yoğunluğu yaşanmasına neden olduğundan sürücüleri de rahatlatacak ve araçlarını park edebilecekleri 608 araç kapasiteli otoparkı da içerisinde barındıran Meydan Park Projesinin yıl sonunda tamamlanacağı açıklandı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve 27. Dönem AK Parti Rize Milletvekili adayı Muhammed Avcı, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde devam eden çalışmaların son durumunu yerinde inceledi. İnceleme gezisine Belediye Başkan Yardımcıları ile AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Reşit Karavin ve Kenan Yelkenci, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

rize-meydan-projesi-yil-sonuna-bitecek-(6).jpg

Belediye Başkanı Kasap ve 27. Dönem Rize Milletvekili adayı Avcı, yetkililerden projenin son durumu ile ilgili detaylı bilgiler aldı.

İçerisinde 608 araçlık kapalı otoparkı ve üst kısmında sosyal donatıları barındıran projede çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Kasap, “Meydan projemiz büyük bir hızla devam ediyor. Bu yılın içerisinde projemizi tamamlayacağız. Meydanımızda 608 araçlık otoparkın yanı sıra sosyal yaşam alanları da olacak. Emeği geçen katkıda bulunan herkese ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

rize-meydan-projesi-yil-sonuna-bitecek-(1).jpgrize-meydan-projesi-yil-sonuna-bitecek-(2).jpgrize-meydan-projesi-yil-sonuna-bitecek-(4).jpgrize-meydan-projesi-yil-sonuna-bitecek-(8).jpg