Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yanık, Göreve Başladı

Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yanık, Göreve Başladı
Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Ender Yanık, Rize'deki yeni görevine başladıktan sonra beraberinde eski Müdür İdris Altuntaş ile Vali İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti.

Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Ordu Aile ve Sosyal Hizmetler Eski İl Müdürü Ender Yanık, Rize’ye gelerek görevine başladı. Rize’nin yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde gerçekleşen devir teslim ile görevi İdris Altuntaş’tan teslim aldı. Yanık ve Altuntaş daha sonra birlikte Vali İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Rize Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne atanarak görevine başlayan Yanık'a başarılar dileyen Vali Baydaş, Rize Aile ve Sosyal Hizmetler eski İl Müdürü Altuntaş’a çalışmalarında gösterdiği başarı ve özveriden dolayı Başarı Belgesi takdim etti.

Vali Baydaş, Ender Yanık'a görevinde başarılar dileyerek, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız, toplumun en temel yapı taşlarından biri olan aileyi korumak, güçlendirmek ve dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar yapmak amacıyla faaliyet gösteren önemli bir kurumumuzdur. Bu kurumumuzun Rize'de de başarılı bir şekilde çalışmalarının devamı için yeni İl Müdürümüz Ender Yanık'a güvenimiz tamdır. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

rize-aile-ve-sosyal-hizmetler-il-muduru-ender-yanik-vali-ihsan-selim-baydasi-ziyaret-etti-3.jpg

rize-aile-ve-sosyal-hizmetler-il-muduru-ender-yanik-vali-ihsan-selim-baydasi-ziyaret-etti-2.jpg

rize-aile-ve-sosyal-hizmetler-il-muduru-idris-altuntas-vali-ihsan-selim-baydasi-ziyaret-etti-1.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum