Rize Ak Gençlik Hastaları Unutmadı!

Rize Ak Gençlik Hastaları Unutmadı!
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla Rize Devlet Hastanesi ile şehir esnafına ziyarette bulundu.

Kurban Bayramı'nın 3. gününde gerçekleşen ziyarette Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan hastalar ile şehir esnafı ile bayramlaşmada bulunuldu.

Hasta ve hasta yakınlarına çiçek hediye edip bayramlarını kutlayan Ak Partili Gençler;  "AK Partimizin Gençlik Kolları olarak buradaki ihtiyaçlarınıza koşmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerle ilgili Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı yaptığı açıklamada; "Bayram ziyaretlerimizde gerek hastanelerimizde tedavi gören hastalarımız ile gerekse halkımızın içinde olmak için buradayız. Tedavi gören hastalarımıza moral vermek, onların hayır dualarını almak bizim için önemliydi. Hasta ziyaretlerimizin yanısıra şehrimize katma değer sağlayan, istihdam oluşturan değerli esnaf büyüklerimizin hem bayramını kutlamak hem de hatırlarını sorup bir çaylarını içmek bizim açımızdan çok anlamlı oldu. Ziyaret ettiğimiz iş yerlerinde gördüğümüz teveccüh ise yaptığımız işin ne kadar olumlu sonuçlar doğurduğunu görmek açısından önemlidir." dedi.

ak-genclikten-bayram-ziyareti-1.jpg

ak-genclikten-bayram-ziyareti-2.jpg

ak-genclikten-bayram-ziyareti-3.jpg

ak-genclikten-bayram-ziyareti-4.jpg