Rize Ak Gençlik'ten Burak Ak, AK Gençlik'in MKYK'sına Seçildi

Rize Ak Gençlik'ten Burak Ak, AK Gençlik'in MKYK'sına Seçildi
AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Ak, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçildi.

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Burak Ak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda dün düzenlenen Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi.

Ak’ın Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliğine seçilmesi nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er ve Eski İl Başkanı ve Rize Milletvekili Aday Adayı Muhammed Avcı, birer mesaj yayımladı.

Bak, Karal, Ayar, Er ve Avcı yayımladıkları mesajda, Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçilen Burak Ak’ı tebrik ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

ak-parti-rize-il-genclik-kollari-baskan-yardimcisi-burak-ak,-genel-merkez-genclik-kollari-mkyk-uyeligine-secildi-(1).jpgak-parti-genel-merkez-genclik-kollari-5.-olagan-kongresi-(1).jpgak-parti-genel-merkez-genclik-kollari-5.-olagan-kongresi-(2).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollari-baskan-yardimcisi-burak-ak,-genel-merkez-genclik-kollari-mkyk-uyeligine-secildi-(2).jpg