Rize AK Gençlik'ten Depremzede Çocuklar İçin "Bir Oyuncak Bir Tebessüm" Kampanyası

Rize AK Gençlik'ten Depremzede Çocuklar İçin "Bir Oyuncak Bir Tebessüm" Kampanyası
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, depremzede çocuklar için 'Bir oyuncak çok tebessüm' kampanyası başlattıklarını 8 Şubat'a kadar toplanacak oyuncakların Elazığ ve Malatya'ya gönderileceğini bildirdi.

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremden etkilenen çocukların yüzleri, Rize'den gönderilecek oyuncaklarla gülecek. AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan, "Bir Oyuncak Bir Tebessüm" kampanyası kapsamında deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak toplamaya başladıklarını belirterek, "8 Şubat'a kadar depremden etkilenen kardeşlerimize oyuncak toplayacağız. Depremzede kardeşlerimiz için herkesi kampanyaya katılmaya bekliyoruz."dedi. Çelik, hediye oyuncakların AK Parti Rize İl Başkanlığı Binasında bulunan İl Gençlik Kolları Başkanlığına ulaştırılabileceğini kaydetti.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, yaptığı açıklamada, Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından tüm Türkiye genelinde bu çalışmayı yürüttüklerini ifade ederek, "Genel Merkez Gençlik Kollarımızın 81 ilde eş zamanı olarak yürüttüğü 'Bir Oyuncak Çok Tebessüm' kampanyasını Rize'de de sürdürmekteyiz. Depremin en büyük yıkımını çocukların yaşadığını ve bu sürecin onların hafızalarına çok kötü işleneceğinin farkındayız. Ak Gençlik olarak onların bu sıkıntılı süreci olabildiğince kolay atlatması için genel merkezimizin talimatlarıyla bu kampanyayı tüm illerimizde başlattık. Bu kampanya vasıtasıyla Rize'deki bir kardeşimiz kendi oyuncağını Elazığ'daki bir kardeşiyle paylaşabilecek ve ona yazacağı mektup ile duygularını ifade edebilecek. Bu deprem bir kez daha gösterdi ki biz gerçekten eşsiz bir milletiz. Bu milletin gençleri olarak küçük yaştaki kardeşlerimizin yanında olmak boynumuzun borcudur. 8 Şubat'a kadar toplanacak olan oyuncaklarımızı paketleme işlemlerinden bir kaç gün sonra deprem bölgesine doğru yola çıkaracağız. Yine burada 81 ilden gelen teşkilat mensubu arkadaşlarımız, oradaki kardeşlerimize hediyeleri iletecek ve deprem psikolojisini atlatmaları için çeşitli etkinlikler düzenleyecekler.'' dedi.

Çelik, açıklamasını; "Elazığ ve Malatya'da depremden etkilenen kardeşlerimizi bir nebzede olsa mutlu etmek için kız çocuklarına oyuncak bebek, erkek çocuklarına araba ve top topluyoruz. Bununla ilgili Rize'deki tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Hediye oyuncakların teslimatı AK Parti Rize İl Başkanlığı binası içerisinde yer alan İl Gençlik Kolları Başkanlığına, ilçelerde ise ilçe başkanlıklarına yapılacaktır. Kalbimiz depremden etkilenmiş kardeşlerimizin yanındadır." diye konuştu.

bir-oyuncak-bir-tebessum-kampanyasi.jpg