Rize Ak Parti'de Eski Teşkilat İftarda Buluştu, Geleneksel Teşkilat İftarı ise 10 Temmuz'da yapılacak

Rize Ak Parti'de Eski Teşkilat İftarda Buluştu, Geleneksel Teşkilat İftarı ise 10 Temmuz'da yapılacak
AK Parti Rize İl Başkanlığı, kuruluştan bugüne il yönetimlerinde görev yapmış teşkilat mensupları ve eski ilçe başkanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Rize İl Başkanlığı, kuruluştan bugüne görev alan teşkilat mensuplarıyla iftar  yemeğinde bir  araya  geldi. Ak Parti Rize İl Başkanlığının geleneksel  olarak  düzenlediği il ve  ilçelerdeki  eski  teşkilat mensuplarının da katıldığı iftar  programı  AK Parti  Genel  Başkan Yardımcısı  Abdülhamit Gül’ün katılımlarıyla 10  Temmuzda düzenlenecek.

İftar programına İl Başkanı Muhammed Avcı, Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar Osman Aşkın Bak, eski il  başkanı Yılmaz Katmer, geçmişten bugüne il yönetimlerinde görev yapmış teşkilat mensupları ve eski ilçe başkanları katıldı.

rize-ak-parti’den-eski--teskilat-mensuplariyla-iftar-yemegi-(5).jpg

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen programda daha önce çeşitli kademelerde görev yapmış  teşkilat mensupları  böyle organizasyonların yapılmasından dolayı  duydukları  memnuniyeti  dile getirdiler. AK Parti’nin başlatmış olduğu ve devam ettirdiği hizmet harekatında geçmişten günümüze görev yapan teşkilat mensupları her zaman bu dava için elinden gelen  gayreti  ortaya  koyacaklarını  ifade etti.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, burada yaptığı konuşmada, Bu iftar programına sadece il yönetimi ve demokrasi hakem kurulunda görev yapmış olan eski  teşkilat mensuplarının  davet edildiğini, geleneksel  olarak  yapılan il ve  ilçelerdeki  eski  teşkilat mensuplarının katılacağı iftar  programını  AK Parti  Genel  Başkan Yardımcısı  Abdülhamit Gül’ün katılımlarıyla 10  Temmuzda gerçekleştireceklerini  ifade etti.

Avcı, “Bu partinin kuruluşunda, en sıkıntılı zamanlarında görev alan ve partimizin iktidar olamadığı, pek çok kişinin karşımızda yer aldığı zamanlarda hakikaten çok  önemli  bir  görevi icra ettiler. Bundan dolayı kurucu yönetim kurulu arkadaşlarımızı  bir kez daha tebrik  ediyor ve katılımlarından dolayı  teşekkür ediyorum. Ramazandan sonrada bundan önce olduğu  gibi  bundan sonrada yoğun bir tempoyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da desteğinizin yanımızdan eksik  olmamasını ümit ediyor katılımlarından dolayı herkese bir  kez daha  teşekkür  ediyorum” dedi.

rize-ak-parti’den-eski--teskilat-mensuplariyla-iftar-yemegi-(1).jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, “Bu birlikteliğe gerçekten  ihtiyacımızın  olduğunu salona girer girmez içerideki atmosferden  anladım. Eski ve yeni  teşkilat mensubu  dava arkadaşlarımızın bir arada olması bizleri  son derece memnun ve mutlu  etmiştir  bu  birlikteliğimiz var olduğu  sürece daha büyük başarılara koşacağız.” ifadelerini  kullandı.

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın bak, “Bu  dava ya gönül vermiş geçmişten günümüze görev yapan teşkilat mensubu  arkadaşlarımızla bir arda olmanın mutluluğunu  yaşıyoruz. Bundan sonrada her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ve her zaman sizlerle birlikte sahada olacağız.” diye konuştu.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise, “ Bizler AK Partililer olarak  vefa ve sadakat  harekatı  olduğumuzu  her zaman söylüyoruz. Birbirimizi onure etmemiz bir birimize karşı duyarlılığımızı çok fazla zaman  aralığı  geçmeden hissettirmemiz bizim önceliklerimizden olması lazım. Onun için bu akşam  bu davetimize icabet ettiğiniz için ve gerçekten böylesi  güzel ve duygusal  bir anı  hep beraber yaşadığımız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

rize-ak-parti’den-eski--teskilat-mensuplariyla-iftar-yemegi-(2).jpgrize-ak-parti’den-eski--teskilat-mensuplariyla-iftar-yemegi-(3).jpg

rize-ak-parti’den-eski--teskilat-mensuplariyla-iftar-yemegi-(4).jpgrize-ak-parti’den-eski--teskilat-mensuplariyla-iftar-yemegi-(6).jpg