Rize Baro Başkanı Av. Peçe: Olağan Genel Kurulumuzu Yarın Yapacağız

Rize Baro Başkanı Av. Peçe: Olağan Genel Kurulumuzu Yarın Yapacağız
Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Rize Barosu’nun 2020-2022 dönemi seçimli olağan genel kurulunun yarın yapılacağını söyledi.

Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, 3 Ekim 2020 tarihinde yapılması gereken ancak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle iki kez ertelemek zorunda kaldıkları 2020-2022 dönemi seçimli olağan genel kurulu yarın yapacaklarını kaydetti.

6 Ekim 2018 tarihinden bu güne büyük bir onurla sürdürdüğü Rize Barosu Başkanlığı görevine 2 Temmuz Cuma günü Rize Gençlik Merkezinde yapılacak seçimli Olağan Genel Kurul’da meslektaşlarının takdirleri ile devam etmek istediğini ifade eden Baro Başkanı Peçe, bu nedenle Baro Başkanlığına yeniden aday olduğunu belirtti.

Baro Başkanı Av. Peçe, mevcut yönetimde büyük bir özveri ve fedakarca görev alan TBB Delegeleri ile Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyelerine katkı ve destekleri için teşekkür ederek, yarın yapılacak olan genel kurulun birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçmesini arzu ettiklerini ifade ederek, “Kongremizin Rizemize, Baromuza ve mesleğimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Av. Peçe, Rize Barosu'na 216 kayıtlı üye bulunduğunu ve kongrede salt çoğunluk sağlanamadığı taktirde kongrenin bir hafta sonra yapılacağını sözlerine ekledi.

rize-karadeniz-ofset-2-051.jpg