Rize Baro Başkanı Av. Peçe, TBB Başkanı Feyzioğlu'nun Rize Programını Açıkladı

Rize Baro Başkanı Av. Peçe, TBB Başkanı Feyzioğlu'nun Rize Programını Açıkladı
Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu’nun baronun düzenleyeceği programlara katılmak üzere Rize’ye geleceğini söyledi.

Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun stajını tamamlayan avukatlar için Rize Barosu tarafından Çarşamba günü düzenlenecek ruhsat törenine katılacağını açıkladı.

Baro Başkanı Av. Peçe, yaptığı açıklamada TBB Başkanı Feyzioğlu’nun Rize programı hakkında bilgilendirmede bulunarak, Feyzioğlu’nun Salı akşamı Rize’ye gelerek kentte konaklayacağını ve Çarşamba günü düzenlenecek programlara katıldıktan sonra aynı akşam kentten ayrılacağını söyledi.

Feyzioğlu’nun ilk olarak Rize Ramada Otel’de basın mensuplarıyla ve Baro Yönetim Kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya geleceğini kaydeden Av. Peçe, saat 09.30’da ayne yerde basın toplantısı yapılacağını ve ardından Rize Valisi Kemal Çeber ile Adalet Komisyonu Başkanı Özkan Tavuz’a ziyaret gerçekleştireceklerini ifade etti.

Kent merkezindeki bir lokantada yenilecek öğle yemeğinin ardından ziyaret programının saat: 14.30’da AK Parti Rize İl Başkanlığıyla başlanacağını belirten Peçe, daha sonra sırasıyla CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi İl Başkanlıklarına ziyarette bulunulacağını belirterek, programın stajını tamamlayan avukatlar için saat : 18.00’da Ramada Plaza Otel’de düzenlenecek ruhsat töreni ve avukatlarla söyleşi programıyla sona ereceğini kaydetti.