Rize Baro Başkanı Avukat Peçe'den Teşekkür Mesajı

Rize Baro Başkanı Avukat Peçe'den Teşekkür Mesajı
Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe, tedavi gördüğü hastanede 5 Temmuz’da hayatını kaybeden annesi Rukiye Peçe’nin vefatı nedeniyle bir teşekkür mesajı yayımladı.

Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe ile Remzi Peçe'nin annesi Rukiye Peçe, tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezi'nde 5 Temmuz’da hayatını kaybetti. Annesini bir gün sonra ebediyete uğurlayan Baro Başkanı Peçe, annesinin hem tedavi süreci ile ilgili hem de cenazesi ile ilgili bir teşekkür mesajı yayımladı.

Avukat Peçe, “TEŞEKKÜR” başlıklı mesajında şunları kaydetti:

Muhterem Annemiz Rukiye Peçe’nin

5 Temmuz 2022 Salı günü vefatı nedeniyle bizi yalnız bırakmayarak yüreğimizdeki tarifsiz acımızı paylaşan başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, TBMM Eski Başkanlarından ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Sn. İsmail Kahraman, Rize Valisi Sn. Kemal Çeber, AK Parti Rize Milletvekili Sn. Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Sn. Rahmi Metin, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sn. Ramiz Erinç Sağkan, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Mehmet Patlak, Rize Adalet Komisyonu Başkanı Sn. Adem Amaç, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Sn. Prof. Dr. Ali Bilgin, Rize İl Emniyet Müdürü Sn. Nurettin Gökduman, Rize İl Jandarma Komutanı Sn. Hakan Dedebağı, Güneysu Kaymakamı Sn. Arif Oltulu, Güneysu Belediye Başkanı Sn. Rıfat Özer, Fındıklı Kaymakamı Sn. Eyüp Gürdal, Rize İl Genel Meclis Başkanı Sn. İbrahim Türüt,  AK Parti Rize İl Başkanı Sn. İshak Alim, MHP Rize İl Başkanı Sn. İhsan Alkan ile,

zor günümüzde acıların paylaşılarak azalacağı inancıyla bizlerin acısını paylaşan, cenaze törenimize katılan, taziyelerini bildiren tüm akraba, dost ve hemşehrilerimize sonsuz teşekkür eder;

Annemizin tedavi sürecinde emeği geçen Başhekim Doç. Dr. Gökhan Demiral ve Dr. Bayram Kızılkaya ile Dahiliye Servisi çalışanlarına emekleri için şahsım ve Peçe Ailesi adına şükranlarımı sunarım.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum