Rize Barosu'ndan Şehit Mesajı

Rize Barosu'ndan Şehit Mesajı
"Aziz şehidimizi karşılayan Karadeniz hırçın ve öfkeli, bahar gülüşlü çiçeklerle bezenmiş yaylalar mahzun ve durgun. Yüreklerine düşen ateş ne kadar yakıcı olursa olsun Karadeniz insanı acısını kalbine gömüp..."

Rize Baro Başkanı Ateş Hatinoğlu, terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan Ardeşenli jandarma uzman çavuş Caner Kesimal ve Konyalı kıdemli çavuş Bayram Tekin dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hatinoğlu'nun mesajı şu şekilde:

Rize Baro Başkanı Ateş Hatinoğlu, Türk milletinin terörün yok edileceğine, kahramanların azimlerinin galip geleceğine olan inancını koruduğu, hainlerin amaçlarına asla ulaşamayacaklarının bilinmesi gerektiğini belirtti.

Hatinoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan Ardeşenli jandarma uzman çavuş Caner Kesimal ve Konyalı kıdemli çavuş Bayram Tekin'e Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralanan askerlere de acil şifalar diledi.

Doğduğu ve hasret kaldığı topraklara arkadaşlarının sırtında gelebilen kardeşinin ruhunun şad olması dileğinde bulunan Hatinoğlu, şunları kaydetti: ''Aziz şehidimizi karşılayan Karadeniz hırçın ve öfkeli, bahar gülüşlü çiçeklerle bezenmiş yaylalar mahzun ve durgun. Yüreklerine düşen ateş ne kadar yakıcı olursa olsun Karadeniz insanı acısını kalbine gömüp şehidini vakar ve onurla ebedi yolculuğuna uğurlayacak. Milletimizin terörün yok edileceğine, kahramanlarımızın azimlerinin galip geleceğine olan inancını koruduğu, hainlerin amaçlarına asla ulaşamayacakları bilinmelidir. Öfkemiz ve nefretimiz bu eli kanlı ihanet odaklarından çok daha fazla, aramızda utanmazca ve pervasızca dolaşıp bu ihaneti ve vahşi cinayetleri meşru göstermeye çalışanlaradır. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.''