Rize Belediye Blokları Yıkılıyor

Rize Belediye Blokları Yıkılıyor
Rize Belediye başkanı Halil Bakırcı Çay TV’de katıldığı iftara doğru programında Belediye bloklarının ve doktorlar sitesinin yıkılacağını söyledi.

Çay TV’de Ramazan ayına özel başlayan iftara doğru programına konuk olan Rize belediye başkanı Halil Bakırcı belediye bloklarının yıkılacağını söyledi. 2 bina şeklinde yapılan belediye bloklarının yıkılacağını belirten Bakırcı ayrıca doktorlar sitesinin de yıkılacağını fakat önceliğin belediye blokları olduğunu söyledi.

Rizelinin yıllardır konuştuğu siyasi partilerin ve derneklerin kullandığı bloklar Rize’ye kötü bir izlenim veriyor ve bazı sorunlardan dolayı yıkılması bir türlü gerçekleştirilmiyordu. Başkan Bakırcı doğrultula gelen bir rapor olduğu için bu açıklamayı yaptığını belirtti ve blokların yerine yeni projeler yapılacak bunun için çalışıyoruz oraya uygun en iyi projeyi yapmak istiyoruz dedi.


Başkan Bakırcı yapmayı düşündüğü projeler hakkında da bilgi verirken yıkılan blokların yerine yeni bloklar yapılıp Rize'yi üsten gören bir lokanta yapmak istediklerini belirtti.

Rize belediye başkanı Halil bakırcı Konuyla ilgili kamuoyundan da destek istedi