Rize Belediyesi Başkent’te Botaş Hazırlıklarını Tamamladı

Rize Belediyesi Başkent’te Botaş Hazırlıklarını Tamamladı
Rize Belediyesi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final ilk maçında yarın (Cuma günü) Ankara’da karşılaşacağı Botaş Gelişim maçının hazırlıklarını Ankara'da yaptığı antrenmanla tamamladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final ilk maçları yarın (Cuma günü) oynanacak. Çeyrek final müsabakalarında rakiplerini eleyen Rize Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, BOTAŞ Gelişim ve HDI Sigorta Yalova VIP yarı finalde mücadele ediyor. Rize Belediyesi, Botaş Gelişim ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ise HDI Sigorta Yalova VIP ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Rize Belediyesi, Ankara’da saat: 18.00’da BOTAŞ Gelişim ile karşılaşacak. Karşılaşma için bugün Ankara’ya giden Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, akşam saat: 17.30’da maçın oynanacağı Ankara DSİ Spor Salonunda antrenman yaptı. Baş Antrenör Mehmet Kaputoğlu yönetiminde Botaş Gelişim maçı hazırlıklarını 1,5 saat süren antrenmanla tamamlayan Rize ekibi, antrenman sonrasında dinlenmeye geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Rize ekibi, yarı finalin 2. Maçını 24 Nisan Pazar günü saat: 14.30’da Ankara’da oynayacak. Yarı finalin 3. karşılaşması ise 27 Nisan Çarşamba günü saat: 15.30’da Rize Yenişehir Spor Salonunda oynanacak.

Eşleşmelerde üç maç kazanan ekipler finale yükselecek.

Rize Belediyesi, Botaş Gelişim ile ligde oynadığı 2 maçı da kaybetti. Sezonun ilk devresinde Ankara’da oynanan karşılaşmayı 66-46 kaybeden Rize Belediyesi, Rize’de oynanan maçı ise 72-70 kaybetmişti.

Yarı finalin diğer maçı ise Mersin Büyükşehir Belediyesi – HDI Sigorta Yalova VIP arasında saat: 14.00’da oynanacak.

rize-belediyesi-kadin-basketbol-takimi-antrenmani-1.jpgrize-belediyesi-kadin-basketbol-takimi-antrenmani-2.jpgrize-belediyesi-kadin-basketbol-takimi-antrenmani-3.jpg