Rize Belediyesi Bugün Kazanırsa Finale Yükselecek

Rize Belediyesi Bugün Kazanırsa Finale Yükselecek
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final 3. Maçında bugün Rize’de Botaş Gelişim’i konuk edecek olan Rize Belediyesi, bugünkü maçı kazanırsa finale yükselecek.

Rize Belediyesi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Süper Lig’e yükselecek 2. Takımın belli olacağı play-off maçlarının yarı final etabında bugün Botaş Gelişim’i misafir edecek. Sporseverler saat 15.30’da Rize Yenişehir Spor Salonunda oynanacak karşılaşmayı herhangi bir ücret ödemeden tribünden izleyebilecek.

3 maç kazananın finale yükseleceği play-off yarı final maçlarının ilk ikisini Ankara’da oynayan ve rakibini 2 maçta da mağlup eden Rize Belediyesi, bugünkü maçı kazandığı taktirde Süper Lig’e yükselecek. Rize Belediyesi’nin rakibine mağlup olması durumunda ise 4. maç yine Rize’de oynanacak.

Rize Belediyesi Başkent’te oynadığı maçlarda rakibini 79-62 ve 65-49 mağlup etmişti.

Yarı Finalin diğer karşılaşmasında ise Mersin Büyükşehir Belediyesi ile HDI Sigorta Yalova VIP finale yükselme mücadelesi veriyor. Geride kalan ve Mersin’de oynanan 2 maçta ekipler birbirini 1’er kez mağlup etti. Bugün ve Cuma günü saat: 17.30’da Yalova’da 3 ve 4. maç oynanacak.

Rize Belediyesi, rakibini elemesi durumunda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile HDI Sigorta Yalova VIP eşleşmesinden tur atlayan takımla Süper Lig’e yükselebilmek için final maçlarına çıkacak. Final maçlarında 3 galibiyet elde edecek takım Süper Lig’e yükselecek.