Rize Belediyesi Hukuk İşleri Müdiresi Avukat Melek Yılmaz Oldu

Rize Belediyesi Hukuk İşleri Müdiresi Avukat Melek Yılmaz Oldu
Rize Belediyesi Hukuk İşleri Müdiresi Selma Öztürk görevden alınırken, aynı birimde görevli Avukat Melek Yılmaz, tedviren Hukuk İşleri Müdiresi olarak atandı.

Gündoğdu Belde Belediyesinin Yazı İşleri Müdiresi iken Gündoğdu’nun Rize Belediyesine bağlanmasıyla Rize Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğüne atanan Selma Öztürk'ün görevden alındığı, Öztürk'ün yerine Hukuk İşleri Müdürlüğünde görevli Avukat Melek Yılmaz’ın tedviren atandığı öğrenildi.

Gündoğdu belde iken dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in imzasını taşıyan üçlü kararnamenin 30 Temmuz 2012 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanması ile Rize Merkeze bağlanarak mahalle statüsüne dönüştürülmüştü.

MELEK YILMAZ KİMDİR?

melek-yilmaz-rize-belediyesi-hukuk-isleri-mudiresi.jpg

1981 yılında Ordu’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ordu’da tamamladı. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı ve 2003 yılında mezun oldu.

Melek Yılmaz avukatlık stajını tamamladıktan sonra Ordu’da özel bir hukuk bürosunda 2 yıl çalıştı. Bu süre içinde Ordu Belediyesi’nin avukatlığını yürüttü.

Mart 2008 ile Ağustos 2010 tarihleri arasında Rize Barosuna kayıtlı serbest avukat olarak çalıştı.

2 Ağustos 2010 tarihinden itibaren Rize Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğünde avukatlık görevini yürütmekte olan Yılmaz, evli ve iki çocuk annesidir.