Rize Belediyesi Meclis Üyesi ve Eski Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, 2 Ayda 2. Büyük Acıyı Yaşadı

Rize Belediyesi Meclis Üyesi ve Eski Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, 2 Ayda 2. Büyük Acıyı Yaşadı
Rize Belediyesi Meclis Üyesi, Rize Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ve Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Kopuz, 2 ay içinde 2. Büyük acıyı yaşadı.

Rize Belediyesi Meclis Üyesi, Rize Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ve Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Kopuz ile Ahmet ve Hayati Kopuz’un babaları iş insanı Medet Kopuz (91), kalp yetmezliğine bağlı olarak bu sabah saatlerinde evinde hayatını kaybetti.

Merhum Kopuz’un cenazesi yarın (29 Temmuz 2022 Cuma günü) Cuma Namazını müteakip Taşlıdere Mahallesi Felenksu Camiinde kılındıktan sonra Gündoğdu Pınarbaşı köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Anne Hatice Kopuz’un da 2 ay önce kalp yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybetmesi nedeniyle Kopuz ailesi 2 ay içinde 2. büyük acıyı yaşadı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum