Rize Belediyesi STK’lara Kucak Açtı !

Rize Belediyesi STK’lara Kucak Açtı !
MÜSİAD Rize Şubesi’nin Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a ziyaretinden dostluk ve birlik beraberlik mesajı çıktı.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve beraberindeki MÜSİAD Üyeleri,  Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette daha önceki yönetimin aksine STK’larla işbirtliği ve fikir alışverişinde bulunulacağı kaydedilerek birlik beraberlik mesajları verildi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret eden MÜSİAD Şube Başkanı Mahmut Dabak, Yönetim Kurulu  Üyeleri Cemal Altay, Nurcan Muradoğlu, Temel Yaşar Hacıömeroğlu,Mahmut Hantal,  MÜSİAD Üyeleri Yaşar Yılmaz, Ömer Uzun ve  Recep Ali Avcı, Başkan Kasap'a yapmış oldukları ziyarette yeni görevinde başarılar diledi.

rize-musiaddan-rize-belediye-baskani-resat-kasapa-ziyaret-2.jpg

Rize için atılacak her adımda birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyaret kapsamında Başkan Kasap'ın ortaya koymuş olduğu projeler incelenerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Rize Cumhuriyet Meydanı projesi ile başlayan sohbet Sahil Külliyesi Projesi ile devam etti. Ayrıca Başkan Kasap, misafirlerine görev süresi içerisinde Rize’de bulunan tüm STK’larla işbirliği içerisinde çalışacağını ve fikir alışverişinin süreceğini belirtti.

rize-musiaddan-rize-belediye-baskani-resat-kasapa-ziyaret-4.jpg

Başkan Kasap'ın projelerini beğendiğini ve Rize'yi daha ileriye taşıyacak projeler olduğunu ifade eden MÜSİAD Rize Şube Başkanı  Mahmut Dabak ise, MÜSİAD olarak yapılacak olan hizmetlerde her zaman Rize Belediyesinin yanında olacaklarını, kendilerine düşecek göreve her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

rize-musiaddan-rize-belediye-baskani-resat-kasapa-ziyaret-3.jpg

rize-musiaddan-rize-belediye-baskani-resat-kasapa-ziyaret-5.jpg

rize-musiaddan-rize-belediye-baskani-resat-kasapa-ziyaret-6.jpg