Rize Belediyesi Yarın Kazanırsa Yarı Finale Yükselecek

Rize Belediyesi Yarın Kazanırsa Yarı Finale Yükselecek
Rize Belediyesi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final 3. Maçında yarın (Salı günü) Uludağ Basket NBSD ile Rize’de karşılaşacak. Mücadeleyi kazanacak takım yarı finale yükselecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play off çeyrek final karşılaşmaları 19 Nisan Salı günü Rize Yenişehir Spor Salonunda saat: 15.30’da oynanacak olan Rize Belediyesi - Uludağ Basket NBSD karşılaşması ile tamamlanacak.

2 maç kazananın yarı finale yükseleceği play off çeyrek final eşleşmelerinde Rize Belediyesi ile Uludağ Basket NBSD, kendi sahalarında oynadıkları maçları kazanınca seride durum 1-1’e geldi ve yarı finale yükselecek son takım 3. maçla belli olacak.

Yarın saat: 15.30'da oynanacak olan maçı kazanarak bu turu geçecek ekip yarı finalde Botaş Gelişim ile karşılaşacak.

Play off çeyrek finalde Rize’de oynanan maçı Rize Belediyesi 60-53 kazanırken, İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Uludağ 57-53 kazanmıştı.

Yarı finalin diğer karşılaşmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile HDI Sigorta Yalova VIP takımı karşı karşıya gelecek.

Yarı final maçlarında 3 maçı kazanacak takımlar finale yükselecek. Yarı finallerde ilk iki maçlar lig sıralamasında daha üstte yer alan Botaş Gelişim ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin sahalarında oynanacak.