Rize Belediyesi’nden Araç Filosuna Yatırım

Rize Belediyesi’nden Araç Filosuna Yatırım
Rize Belediyesi, kentte daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacıyla 32 aracı daha hizmet filosuna kattı.

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada Rize’de altyapı ve üstyapı çalışmalarının daha hızlı ve etkin bir biçimde yapılması amacıyla araç filosuna yatırım yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, 32 adet aracın toplam maliyetinin 8 milyon olduğu belirtilerek, “Rize Belediyemiz bir taraftan ekonomik ömrünü doldurmuş hizmet araçlarını yenilerken bir taraftan da hizmet aracı filosunu genişletiyor. Böylece kiralama yönteminden kurtularak ciddi bir mali tasarruf sağlanacak. Ayrıca ekonomik ömrünü doldurmuş olan hizmet araçları satışa çıkarılarak gelir elde edilmiş olunacak.” denildi.

rize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(1).jpgrize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(2).jpgrize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(4).jpgrize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(5).jpgrize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(6).jpgrize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(7).jpgrize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(8).jpgrize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(9).jpgrize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(10).jpgrize-belediyesi’nden-arac-filosuna-yatirim-(11).jpg