Rize Belediyesi'nden Sahil Parkına Makyaj

Rize Belediyesi'nden Sahil Parkına Makyaj
Rize Belediyesi, yaklaşık 3 ay öncesine kadar içler acısı halde bulunan Sahil Parkı’nı modernize etti.

Yaz aylarının gelmesi ile her gün binlerce vatandaşın ailesiyle birlikte zamanını geçirdiği Rize Sahil Parkı, Rize Belediyesi tarafından yeniden dizayn edildi. Yaklaşık 3 ay önce içler acısı haliyle habere konu olan Sahil Parkının yeni görünümü ise “Yapınca oluyor” dedirtti!

rize-belediyesi-lagim-kokusuna-yeni-alternatif-buldu!-(10)-001.jpgrize-sahil-parkina-makyaj-(9).jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın talimatlarıyla Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünün ortak çalışmalarıyla Rize sahili yeniden ele alınarak vatandaşların kullanım alanları yeniden düzenlendi.

Çalışmalar kapsamında dolgu alanı, sahil kısmında bulunan yürüyüş yolu 164 Bin TL harcanarak kauçuk zeminle kaplandı ve düzenleme çalışması yapıldı. Doğalgaz hattı çalışması da tamamlanan sahil parkı içi ve çevresinde eskiyen taş döşeme yaya yolları sökülerek yerine 370 Bin Tl harcamayla renkli baskı beton yapıldı.

3 ay öncesine kadar vatandaşların bebek arabalarıyla gezmekte işkenceler yaşadığı Sahil Parkı içinde yer alan çocuk oyun alanları da yeniden ele alınarak tadilat çalışması yapıldı. 

rize-sahil-parkinin--icler-acisi-durumu-(19)-001.jpgrize-sahil-parkina-makyaj-(3).jpg

Rize Merkezden başlayan sahil yolu güzergâhı üzerinde bulunan ve bilinçsiz kullanımdan dolayı tahrip olan çardakların bir kısmı yeniden onarılırken, İslampaşa mahallesi önünde yeni çardaklar yerleştirilirken, parkın ışıklandırma çalışmaları da Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam ediyor.

rize-sahil-parkinin--icler-acisi-durumu-(3)-002.jpgrize-sahil-parkinin--icler-acisi-durumu-(7)-002.jpgrize-sahil-parkina-makyaj-(7).jpgrize-sahil-parkina-makyaj-(1).jpg

rize-sahil-parkina-makyaj-(2).jpgrize-sahil-parkina-makyaj-(4).jpgrize-sahil-parkina-makyaj-(6).jpgrize-sahil-parkina-makyaj-(10).jpg

rize-sahil-parkina-makyaj-(11).jpgrize-sahil-parkina-makyaj-(12).jpgrize-sahil-parkina-makyaj-(13).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize Sahil Parkı Rezalet Durumda

Rize Belediyesi Lağım Kokusuna Yeni Alternatif Buldu!