Rize Belediyesi'nden Şehre Estetik Dokunuş!

Rize Belediyesi'nden Şehre Estetik Dokunuş!
Rize Belediyesi şehir merkezine modern bir görünüm kazandırmak için ‘Atatürk Caddesi Cephe İyileştirme Projesi’ne başladı. Proje kapsamında ilk etapta 18 binanın dış cepheleri yenilenerek görüntü kirliliğinin bertaraf edilmesi planlanıyor.

Rize Belediyesi, kent merkezinde Atatürk Caddesi üzerinde eczaneler caddesi olarak bilinen Tuzcuoğlu Memişağa Parkı karşısındaki binalarda dış cephe giydirme ve kaplama işlemlerine başladı.

Kent merkezine modern bir görünüm kazandırmak amacıyla başlatılan ve ilk etapta Akbank kavşağına kadar devam edecek olan dış cephe giydirme çalışmalarıyla binalar modern bir görüntüye kavuşturularak, görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi ve şehre estetik, modern bir görünüm kazandırılması hedefleniyor.

Rize Belediyesi ile İller Bankası ortak finansmanı ile gerçekleşecek ve yöresel mimarinin çizgilerin kullanılacağı projede 18 binada cephe rehabilitasyonu yapılacak ve binalardaki reklam tabelaları da yeniden düzenlenecek.

Rize’nin görünümüne önemli katkı sağlayacak olan cephe rehabilitasyon çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda devam edeceği öğrenildi.

rize-belediyesi-sehir-merkezine-modern-bir-gorunum-kazandirmak-icin-ataturk-caddesi-cephe-iyilestirme-projesine-basladi-1.jpgrize-belediyesi-sehir-merkezine-modern-bir-gorunum-kazandirmak-icin-ataturk-caddesi-cephe-iyilestirme-projesine-basladi-3.jpgrize-belediyesi-sehir-merkezine-modern-bir-gorunum-kazandirmak-icin-ataturk-caddesi-cephe-iyilestirme-projesine-basladi-6.jpgrize-belediyesi-sehir-merkezine-modern-bir-gorunum-kazandirmak-icin-ataturk-caddesi-cephe-iyilestirme-projesine-basladi-7.jpgrize-belediyesi-sehir-merkezine-modern-bir-gorunum-kazandirmak-icin-ataturk-caddesi-cephe-iyilestirme-projesine-basladi-proje-kapsaminda-ilk-etapta-18-binanin-dis-cepheleri-yenilenerek-goruntu-kirliligin.jpg