Rize Belediyesi'nden Spor Toto Teşkilatı ile Yeni Protokol!

Rize Belediyesi'nden Spor Toto Teşkilatı ile Yeni Protokol!
Rize Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokolle, Rize'de gençlik ve spor alanında yeni yatırımlar yapılması planlanıyor.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk'ün imzaladığı protokolle, Rize'de gençlik ve spor alanında yeni yatırımlar yapılması planlanıyor.

Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda imzalanan protokolle, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın sunacağı maddi desteklerle Rize Belediyesi tarafından şehirde gençlerin, sporcuların ve tüm vatandaşların faydalanabileceği çeşitli yatırımlar yapılması hedefleniyor.

Protokole ilişkin açıklamalarda bulunan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mizde gençlik ve spor alanında Rize Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile ortaklaşa yapacağımız projeler için protokol imzaladık. Projede emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Ata Gündüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılacak olan yatırımların Rize'mize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk ise, Rize'de gençlik ve spor alanında yapılacak yatırımlar için protokol imzaladıklarını belirterek, “Rize Belediyesi ile birlikte Rize'nin gençliğinin ve sporunun gelişmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yapılacak olan yatırımların Rize'ye ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Protokol kapsamında yapılacak yatırımların, Rize'de gençlik ve sporun gelişmesine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

rize-belediyesi-ile-spor-toto-protokol-imzaladi.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum