Rize Belediyesi'nden Ücretsiz Kesim Hizmeti

Rize Belediyesi'nden Ücretsiz Kesim Hizmeti
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, kurban kesimi yapılan belediye mezbahası ve Rize Belediyesi atölye sahasında incelemelerde bulundu.

Bakırcı, yapılan kesimleri yerinde inceleyerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakırcı, geçmiş yıllarda kurban kesiminde yer sıkıntısı çeken vatandaşlar olduğunu belirterek, ''Şehrin batı yakasında olan vatandaşlar mezbaha, doğu yakasında olanlar atölye sahasında kurban kesimini gerçekleştirdi. Kasaplarımızın hazır bulunduğu kesim alanında sağlık personeli ve veteriner eşliğinde gerekli hijyen çalışmalarına da hassasiyetle dikkat ediyoruz. İnşallah sorunsuz bir bayram geçireceğimizi umut ediyorum. Bu anlamda desteklerinden dolayı belediye personelime teşekkür ediyorum.'' dedi.

Şehir içerisinde kurban kesimi yapılmamasını isteyen Bakırcı, ''Vatandaşlarımız oldukça hassas davranıyor. Ancak yine de ufak tefek aksamalar olabilir. Kurban kesenlerden mahalle aralarında kurban kesmemelerini istiyoruz. Belediyemiz her türlü hizmeti veriyor. Bu kolaylıktan yararlansınlar. Aynı zamanda görüntü kirliliğini de engellemiş olalım'' diye konuştu.

kurban.jpg

halil-bakirci-mezbahane.jpg