Rize Belediyesi'ne 300 Bin Liralık İş Makinası

Rize Belediyesi'ne 300 Bin Liralık İş Makinası
Rize Belediyesi makina parkuruna 300 Bin Lira değerinde iş makinasını kattı.

Rize'de meydana gelebilecek alt yapı arızalarında kazı ve düzenleme işlerinde kullanılmak üzere belediye başkanlığı makine parkına yeni bir iş makinesi alımı yaptı.  Rize Belediyesi'ne 300 Bin liraya mal olan kepçe çalışmalara yarın başlayacak.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve beraberinde Başkan Vekili İrfan Kandil ile yaptığı açıklamada; Belediyeye ait hizmet birimlerinin, Rize için yapacağı çalışmalarda kullanılmak üzere görevlendirilen kepçenin şehirde meydana gelebilecek alt yapı arızalarında kazı ve düzenleme işlerinde kullanılacağını söyledi.

kepce-1.jpg

kepce-2.jpg

"Göreve geldiğimiz gün itibarı ile makine parkımızı son model makinelerle sürekli yeniliyor ve aynı zamanda güçlendiriyoruz" ifadelerini kullanan Başkan Bakırcı; "Fakat son iki yıldır yeni araç alımı yapmamış olup ihtiyaca göre kiralama yöntemine başvuruyorduk. Yeni makinamız son model olup ihtiyaçlarımıza cevap verebilecek teknolojinin son imkanları ile tasarlanmıştır." dedi.

İş makinasının belediyeye 300 bin Liraya mal olduğunu söyleyen Bakırcı, iş makinasının hemşehrilerimize hayırlı olsun dileğinde bulundu.

kepce-3.jpg

kepce-4.jpg

kepce-5.jpg

kepce-6.jpg