Rize Belediyesinin İftar Programına Yoğun İlgi

Rize Belediyesinin İftar Programına Yoğun İlgi
Rize Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen "Geleneksel İftar" programı Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in ev sahipliğinde yoğun katılımla gerçekleşti.

Yakamoz Restorantta düzenlenen iftar programına Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü,  Adalet Komisyonu Başkanı Özkan Tavuz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, kurum kuruluş ve STK Başkanları ile davetliler katıldı.

İftar programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, yaptığı konuşmada, “Sevgili hemşehrilerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Ramazan ayının rahmet kısmındayız. Allah mağfiretine kavuştursun. Ülkemiz önemli bir ülke büyük bir ülke Ramazan ayımızda kardeşliğimizi pekiştiren bir ibadet ayı. Kardeşliğimiz en kıymetli varlığımız. Onun için 82 milyon insanımıza bir tanımlama yapıyoruz ve tek millet diyoruz. En önemli hususlardan bir tanesi de güvenliğimiz, birliğimiz, düzenliğimiz için hudutlarımızda stratejik yerlerde nöbet tutan Mehmetçiklerimiz var. Güvenlik mensuplarımız var. Hem görevlerini hem de oruç ibadetlerini icra etmek üzere iftar ve sahur programları yapıyorlar. Bu vesile ile Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin ve bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Gece gündüz güvenliğimiz için nöbet tutan Mehmetçiğimizi bütün tehlikelerden korusun. Bayramınız şimdiden mübarek olsun” dedi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ise yaptığı selamlama konuşmasında; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın programlarını değiştirip İftar sofrasına teşrif etmelerinden ötürü teşekkür ederek sözlerine başladı.

Başkan Metin, ilçelerden gelen misafirleri de tanıtarak “Kendirli'de bir köpeğe suni teneffüs yaparak hayatını kurtaran Ömer Yılmaz’ın, İkizdere den Hayrün Nisa kızımız aramızda Haltercimiz Onur Demirci var, Recep Kaya var üretimle ilgilenen bir büyüğümüz. Engelli kardeşlerimiz Muhammet Baltacı Ömer Faruk Kopuz, Fındıklı'da kaybolup etkin bir çalışma ile bulunan evlatlarımız hepsi aramızda sizlere ve değerli konuklara hoş geldiniz diyorum. Ramazanın bereketi bolluğu mağfireti hepinizin üzerinde olsun. Başkanlık makamları gelip geçiçi. Aramızda Bülent Koç ve Şevki Yılmaz yok sadece. Yaşayanlardan Hızır Hop abimiz, Halil Bakırcı abimiz ve önceki dönem başkanımız Reşat Kasap aramızda. Huzurunuz da onlara da hoş geldiniz diyorum. Bir başka temennimiz de sağlıklı sıhhatli bir şekilde dua edecek fırsatı da, Cenab-ı Hakkın bizlere vermesini niyaz ediyor, iftar programımıza yakından ve uzaktan teşrif eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Program Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın dualarıyla sona erdi.

rize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(12).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(1).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(22).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(29).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(43).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(2).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(3).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(5).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(6).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(7).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(18).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(8).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(9).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(11).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(14).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(16).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(17).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(19).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(20).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(21).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(24).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(27).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(28).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(31).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(32).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(34).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(35).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(36).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(38).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(39).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(40).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(42).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(44).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(4).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(10).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(15).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(33).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(41).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(44)-001.jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(23).jpgrize-belediyesinin-iftar-programina-yogun-ilgi-(26).jpg