Rize-Beşikdüzü Arasına Raylı Sistem Kurulsun Önerisi

Rize-Beşikdüzü Arasına Raylı Sistem Kurulsun Önerisi
Trabzon Belediyesi Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Rize ile Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi arasında raylı sistem kurulmasını önerdi.

Trabzon Belediyesi Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlediği basın toplantısında 5 yılık görev süresini değerlendirdi.

Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında Başkan Gümrükçüoğlu, 5 yıl içerisinde gerçekleştirdikleri projeleri değerlendirdi. 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' anlayışıyla hizmetlerini sürdürdüklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir kent bırakmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

orhan-fevzi-gumrukcuoglu-trabzon-belediyesi-baskani.jpg

Büyükşehirle birlikte daha büyük projelere de imza atacaklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, 2009 seçimleri öncesi vaat ettikleri 61 projeden yer temin edememeleri nedeniyle sadece 6’sına başlayamadıklarını fakat 61 projede olmayan 30 yeni projeyi yaparak hizmete sunduklarını dile getirdi. Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Gümrükçüoğlu, büyükşehirle birlikte yapacakları projeler hakkında da kısa bilgiler verdiği açıklamasında Trabzon'da belirli saatlerde olması gereken 15 bin yolcu sayısına ulaşılamadığı için hafif raylı sistem yapılamadığını ancak Erzincan'a ulaşan demiryolunun Trabzon'a da ulaşmasını istediklerini belirterek, Rize ile Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi arasında raylı sistem kurulmasını önerdi.