Rize CHP'nin STK Ziyaretlerine Mine Orhon Desteği

Rize CHP'nin STK Ziyaretlerine Mine Orhon Desteği
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, Rize'de STK ziyaretlerine devam ediyor.

Rize'de sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam eden CHP Rize Milletvekili Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu’na ziyaretleri kapsamında 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde Rize Belediye Başkan adayı olan Dr. Mine Orhon da destek verdi.

chp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-5.jpg

CHP’li adaylar, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Rize Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Rize Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile Atatürkçü Düşünce Derneğinde, STK Başkanları ve yöneticileriyle görüştü. STK ziyaretlerinden oldukça memnun kaldıkları gözlenen CHP adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, Rize caddelerinde karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet etti.

chp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-6.jpg

YAŞANACAK BİR RİZE

CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede, yaşanacak bir Türkiye'nin CHP iktidarı ile kurulacağını vatandaşların gördüğünü belirterek, "Geçtiğimiz Pazar günü Genel Başkanımız'ın açıkladığı program sadece bir seçim bildirgesi değildir, bu aynı zamanda Türkiye'nin gelecek vizyonudur. Halkımız, bunu çok iyi algılamış ve 7 Haziran'da CHP iktidarının geldiğini haberini vermektedir. Rize Milletvekili olarak, 'Yaşanacak Bir Türkiye'de 'Yaşanacak Bir Rize'yi kurmak için çaba göstereceğiz." dedi.

MİNE ORHON DESTEK İÇİN GELDİ

Öte yandan, CHP'nin 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde Rize Belediye Başkan adayı olan Mine Orhon, 7 Haziran seçimleri için CHP adaylarına destek vermek üzere Rize'ye geldi. Orhon; Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu'na gönülden başarılar dileyerek, Kadın Kolları ile birlikte kampanyaya destek vermek için geldiğini söyledi.

chp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-7.jpgchp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-1.jpgchp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-2.jpgchp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-3.jpg

chp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-4.jpgchp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-8.jpgchp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-8-001.jpgchp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-9.jpg

chp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-9-001.jpgchp-rize-milletvekili-adaylari-stk-ziyaretleri-10.jpg