Rize Çözüm Koleji Tam Not Aldı

Rize Çözüm Koleji Tam Not Aldı
Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’den Muradiye’de bu yıl eğitim-öğretime açılan Rize Çözüm Koleji’ne tam not.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci beraberinde MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Kemal Şamlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş tarafından Rize’nin Muradiye Beldesi’nde bu yıl eğitim-öğretime açılan Rize Çözüm Koleji’ne inceleme ziyaretinde bulundu.

1-025.jpg

Okulu detaylı olarak inceleyen ve standartların üzerinde  bulduğunu söyleyen Genel Müdür Ömer Faruk Yelkenci, “Teknik anlamda teknolojinin en iyi şekilde kullanıldığı, sadece akademik anlamda değil sosyal anlamda da standartların üzerinde donatılmış Çözüm Koleji Rize’de eğitim’e  fark katacaktır. Böyle bir okulu eğitim-öğretime kazandırılmasına vesile olan MÜSİAD’lı işadamlarını tebrik ediyorum. Eğitime farkındalık katacak okulumuzun ilimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

3-017.jpg

Eğitime verdiği önemle bilenen MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, Rize MÜSİAD üyeleri tarafından kurulan Rize Çözüm Koleji'nin yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bir araya gelerek eğitim konusunda neler yapabiliriz konusunda başlayan istişare toplantısı sonrasında eğitim yatırımı kararı alındığını söyleyen Başkan Dabak, “MÜSİAD her zaman ülkesini, şehrini ve geleceğini dert eden iş adamlarından oluşmuş kamu yararına çalışan statüde bir dernektir. Ülkemizin de önemli bir sorunu olan eğitim konusunda MÜSİAD’ın da eğitim işine girip ülkesine kaliteli gençler yetiştirme gibi bir misyonu ve vizyonu üstlenmesi gerektiğini düşündük. MÜSİAD üyelerinin ortaklığıyla yatırım yapılması kararı alındı ve üyelerimiz bu ortak yapısına çok ciddi teveccüh göstermesi, ciddi bir katılım sağlaması bizleri çok memnun etmiştir. Kısa bir zaman içerisinde bu ortaklık yapısını oluşturup, okulumuzun şirketini ve oluşumuna bir an önce başlanmış ve şu anda 2015-2016 yılı eğitim ve öğretim yılına eksiksiz olarak başlamış bulunmaktayız. Anasınıfı, ilköğretim, Ortaöğretim ve Lise seviyesinden sonra eğitim yatırımlarımız ilerleyen süreçlerde devam edecektir” dedi.

cozum-koleji.jpg