Rize Cumhuriyet Meydanı Yeni Bir Kimliğe Kavuşacak

Rize Cumhuriyet Meydanı Yeni Bir Kimliğe Kavuşacak
Rize Cumhuriyet Meydanını yeni bir kimliğe kavuşturacak olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Rize Meydanında incelemelerde bulundu.

Bursa ile Rize arasında kardeş şehir imza protokolü için Rize'ye gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibi, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile birllikte projenin hayata geçirileceği Rize meydanını inceledi.  Cumhuriyet Meydanı’nı inceleyen ekip yapılması planlanan projeyle ilgili detayları görüştü.

cumhuriyet-meydani-yeni-bir-kimlige-kavusacak-(1).jpg

BAŞKAN KASAP, “KARDEŞ BELEDİYEMİZ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİYLE BİRLİKTE PROJEYİ TAMAMLAYACAĞIZ”

İncelemelerin ardından konu ile ilgili bir açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; "Rize ile Bursa şehirleri arasında kardeşlik protokolünü imzaladık. Bu çalışmamızın akabinde de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve teknik heyetimizle birlikte Cumhuriyet meydanında incelemelerimizi başlatmış bulunmaktayız. Meydanımızı yenileme çalışmalarına ilk adımı atıyoruz. Bundan sonraki süreçte projenin daha sonraki adımları gerçekleştirilecektir. Rize hepimizin şehri olmakla beraber bu çalışmalar süresi içerisinde halkımızdan da bir miktar anlayış bekleyerek, halkımızı mağdur etmemek için göstereceğimiz gayret içerisinde bu projemizi el ele vererek inşallah kısa süre içerisinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

cumhuriyet-meydani-yeni-bir-kimlige-kavusacak-(3).jpg

cumhuriyet-meydani-yeni-bir-kimlige-kavusacak-(4).jpg

cumhuriyet-meydani-yeni-bir-kimlige-kavusacak-(5).jpg

cumhuriyet-meydani-yeni-bir-kimlige-kavusacak-(2).jpg