Rize Devlet Hastanesinde Hemşireler Günü Kutlandı

Rize Devlet Hastanesinde Hemşireler Günü Kutlandı
Rize Devlet Hastanesinde düzenlenen programla 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlandı.

Rize Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen kutlama programına, Rize Valisi Kemal Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber, Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Şaban Ergene, hastane yöneticileri ve sağlık personeli katıldı.

Programda konuşan Vali Çeber’in eşi Neslihan Çeber, sağlık çalışanların fedakarca görev yaptığını ifade ederek, kentte sağlık hizmetlerinin sunumunda büyük katkıları ve emeği bulunan tüm hemşirelere canı gönülden teşekkür etti. Çeber, ayrıca, hemşirelerin gününü kutladı.

Başhekim Ergene ise, sağlık hizmetlerinin bir ekip hizmeti olduğunu kaydederek, hemşirelerin güç çalışma şartlarına rağmen ortaya koydukları, disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü, şefkatli tutumları ile sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşumunda sağlık ekibinin temel taşlarından olduğunu belirtti. Hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Gününü tebrik eden Ergene, "Dünyada ve ülkemizde nesillerin devamı için büyük önem arz eden sağlık hizmetlerinin sağlanması ve gelişmesi için hemşirelerimiz, sorumluluk bilinci ile vazifelerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Bu bağlamda özveriyle hizmet veren bütün meslek mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Program sonrasında emeklilik hakkı kazanan iki hemşireye yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Programa katılan personellere özel ikramlarda bulunuldu.

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-7.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-16.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-1.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-5.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-10.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-14.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-18.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-3.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-17.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-11.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-12.jpg

rize-devlet-hastanesinde-hemsireler-gunu-kutlandi-13.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.