Rize Devlet Hastanesi'nde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Rize Devlet Hastanesi'nde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
Rize Devlet Hastanesi'nde vatandaşlara kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmetlerini nezih ortamlarda sunmak amacıyla başlatılan bakım, onarım ve yenileme işlemleri devam ediyor.

Rize Devlet Hastanesi'nin fiziki koşullarını iyileştirerek hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak amacıyla yenileme çalışmaları başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında, servis, poliklinik, ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinde yer zemin kaplaması, elektrik, boya, mobilya, sıhhi tesisat ve yatak gibi temel ihtiyaçlar yenilenirken, ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinde merkezi monitör sistemleri de kurularak hastaların takip ve tedavisinin daha etkin bir şekilde yapılması sağlandı.

Rize Devlet Hastanesi'nin bölgenin en modern ve donanımlı sağlık kuruluşlarından biri haline gelmesine katkı sağlayacak çalışmalarla ilgili Rize İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, gün geçtikçe artan hasta sayısı nedeniyle; servis, poliklinik, ameliyathane, yoğun bakım ünitelerinde daha kaliteli hizmet vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla bakım, onarım ve tadilat işlerinin başlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada, "Kardiyoloji, fizik tedavi, palyatif, üroloji, ortopedi, genel cerrahi, beyin cerrahi servisleri ile fizik tedavi ünitesi ve poliklinik muayene odalarının yer zemin kaplaması, elektrik, boya, mobilya, sıhhi tesisat isleri ile yatak ve merkezi monitör sistemleri tamamlanarak hastalarımızın hizmetine sunulmuştur.

Ayrıca 8 ameliyat odası bulunan ameliyathane ve 12 yataklı cerrahi yoğun bakım ünitesi gerekli tedbirler alınarak kapatılmış olup, yer zemin kaplaması, elektrik, boya, mobilya, sıhhi tesisat işleri ile yatak, destier ve merkezi monitör sistemleri tamamlanarak bir haftalık süre içinde tekrardan vatandaşların hizmetine açılmıştır.

Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi açıldıktan sonra 10 yataklı Dâhiliye Yoğun Bakım Ünitesinin tadilat ve onarım işlemleri ve merkezi monitör sistemleri titizlikle tamamlanmış olup kısa bir süre içinde hastalarımızın hizmetine sunulmuştur.

Hâlihazırda Göğüs, Kulak Burun Boğaz, Kadın Doğum ve poliklinik Odalarının tadilat ve onarım işlemleri hız kesmeden devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, bakım ve tadilat süresince çalışmaları ile azami gayret gösteren hastane yöneticileri, çalışanlar, teknik personeller ve hizmet alınan firma çalışanlarıyla anlayışını eksik etmeyen hasta ve yakınlarıyla, hayırsever vatandaşlara teşekkür edildi.

rize-devlet-hastanesinde-yenileme-calismalari-devam-ediyor.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum