Rize Diyanet Sen’den Kazada Ölen İmama Vefa

Rize Diyanet Sen’den Kazada Ölen İmama Vefa
Diyanet-Sen Rize Şubesi, 8 ay önce Artvinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ali Yılmaz’ın eşi ve çocuklarına 15 Bin TL.’lik ferdi kaza sigortası çeki verdi.

Rize İl Müftülüğü İmam Hatiplerinden geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Ali Yılmaz’ın ailesini Diyanet-Sen yalnız bırakmadı.

21 Nisan 2015 tarihinde  Erzurum’a cenazeye giderken arkadaşlarıyla geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Diyanet Sen Rize Şubesi üyesi Rize Merkez Gündoğdu Hamidiye Mahallesi Camii İmam Hatibi Ali Yılmaz’ın eşi ve çocuklarına Diyanet-Sen Rize Şubesi tarafından 15 Bin TL’lik ferdi kaza sigortası çeki verildi. 

Diyanet Sen’in  Grup Marmara SBN sigorta ile yaptığı anlaşma çerçevesinde vefat eden üyesi Ali Yılmaz’ın eşi ve iki çocuğuna  15 Bin TL olan yardım çeki  verildi.

Çek takdiminde Diyanet-Sen Rize Şube Başkanı Recep Şafak, Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta, Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz ve Diyanet-Sen Rize Şubesi yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

SBN Sigorta çeki takdiminde kısa bir konuşma yapan Diyanet-Sen Rize Şube Başkanı Recep Şafak, “Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Rizemizin gülen yüzü Ali Yılmaz hocamıza Allah’tan Rahmet diliyorum. Gideni getiremeyiz ama hiç değilse maddi olarak küçük de olsa bir katkısı olur düşüncesiyle bu çeki size takdim ediyorum.” dedi.

rize-diyanet-sen’den-kazada-olen-imama-vefa-53.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rizeli İmamlar Kaza Yaptı 1 Ölü, 3 Yaralı

Rize Hocasını Ebediyete Uğurladı