Rize Ekibi Tunceli’de 1. Oldu Kupa ile Başkan’a Koştu

Rize Ekibi Tunceli’de 1. Oldu Kupa ile Başkan’a Koştu
Ardeşen Belediyesi Rafting Takımı, Tunceli’de düzenlenen yarışmalarda elde ettiği birincilik kupasıyla Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’e ziyarette bulundu.

Ardeşen Belediyesi Rafting Takımı, Tunceli Valilik Kupası yarışlarında her klasmanda birinci gelerek Rize’nin göğsünü kabarttı. Sporcular, Tunceli’de kazanılan kupayla  ve yöneticilerle birlikte Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret edere kupayı Başkan Gültekin’e takdim etti.

Ziyarete, Ardeşen Belediyesi Rafting Takımı sporcularının yanı sıra Rafting Takım Antrenörü Yasin Makar ve Rafting Federasyonu As Başkanı Fikret Yardımcı da katıldı.

ardesen-belediyesi-rafting-takimi-tunceli’de-1.-oldu-(6).jpg

 Kupa takdiminin ardından Belediye Başkanı Hakan Gültekin yaptığı açıklamada rafting takımının ilçeye şampiyonluk kupası ile döneceklerine inandıklarını kaydederek, Ardeşen’in birçok spor dalında elde ettiği başarıların Ardeşen’in spordaki hakimiyetinin göstergesi olduğunu belirtti.

Başkan Gültekin, belediye rafting takımı sporcu ve teknik kadrosunu da bu başarıdan dolayı kutladı  ve Ardeşen Belediyesi olarak desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

ardesen-belediyesi-rafting-takimi-tunceli’de-1.-oldu-(1).jpgardesen-belediyesi-rafting-takimi-tunceli’de-1.-oldu-(2).jpgardesen-belediyesi-rafting-takimi-tunceli’de-1.-oldu-(5).jpg

ardesen-belediyesi-rafting-takimi-tunceli’de-1.-oldu-(4).jpg