Rize Emniyet Müdürü Çakıcı'ya Sürpriz Ziyaret

Rize Emniyet Müdürü Çakıcı'ya Sürpriz Ziyaret
Rize Kent Konseyi’nin Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve bazı üyeleri, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'ya zürpriz ziyarette bulunarak babalar gününü kutladı ve hediye takdiminde bulundu.

Rize’nin eğitim, kültür, sanat, sosyal, ticaret ve sanayi hayatının canlanması için sosyal sorumluluk bilinciyle üzerine düşeni düzenledikleri çeşitli etkinliklerle yapmakta olan Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve üyelerden Melek Kamacı, Esra Alemdaroğlu ve Emel Kahraman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı’yı makamında ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı ve beraberinde getirdikleri hediyeleri takdim etti.

rize-kent-konseyi’nin-kadin-meclisinden-rize-emniyet-muduru-adem-cakiciya-ziyaret-3.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Kadın Meclisi tarafından gerçekleştirilen samimi ziyaret dolayısıyla ziyaretçeilerine teşekkürde bulunarak, İl Emniyet Müdürlüğü olarak Rize’miz için üzerlerine düşen her konuda Kent Konseyi’nin yanında olacaklarını ifade etti.

rize-kent-konseyi’nin-kadin-meclisinden-rize-emniyet-muduru-adem-cakiciya-ziyaret-1.jpgrize-kent-konseyi’nin-kadin-meclisinden-rize-emniyet-muduru-adem-cakiciya-ziyaret-2.jpg