Rize Emniyet Müdürü’nden Davet

Rize Emniyet Müdürü’nden Davet
Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, polis standının açılışında Rize halkına davette bulundu. İşte Yenice’nin o daveti:

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri Rize’de hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Rize Cumhuriyet Polis Merkezi yanına Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Polis Standı açıldı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, açılışta yaptığı konuşmada Rize halkını 10 Nisan Perşembe günü Cumhuriyet Meydanında yapılacak kutlama programına davet etti.

Polis standının açılışına Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’nin yanısıra Rize Polis Meslek Yüksek Okulu (RPMYO) Müdürü Servet Güngör, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Emniyet Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı.

rizede-polis-standi-acildi-3.jpg

Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice açılışta yaptığı konuşmada Rize halkını yarın (Perşembe günü) yapılacak törene davet ederek, “Emniyet teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Rizemizde düzenlemiş olduğumuz bazı etkinlikler var. Buradaki amacımız yılların tecrübesiyle toplumla kaynaşma, bütünleşme ve hizmet alanlarımızın neler olduğunu, neler yapabildiğimizi, devletimizin bize vermiş olduğu imkânların neler olduğunu siz milletimize tanıtmak ve bunu hangi araç ve gereçlerle yapabildiğimizi gösterebilmek için burada küçük bir stant açtık. Bu standımızın amacı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün toplumla iletişim kurma noktası olarak neler yaptığını göstermektir. Burada yaşanabilir, huzurlu bir kent oluşturma adına bizlere yardımcı olan Rize halkına teşekkür ediyorum. Biz sizlerle beraber başarıyoruz her şeyi. 3 gün açık kalacak standımıza tüm Rize halkını bekliyoruz. Cumhuriyet Meydanında 10 Nisan Perşembe günü saat 9.30’da çelenk koyma ve resmi geçiş törenimiz var. Tüm Rize halkını bu coşkulu törene bekliyoruz.” dedi.

rizede-polis-standi-acildi-1.jpg

Yenice, açılış konuşmasının ardından Polis Standının açılış kurdelesini Rize PMYO Müdürü Servet Güngör ve “Kanka Polis” maskotuyla beraber kesti.

rizede-polis-standi-acildi-2.jpg

rizede-polis-standi-acildi-4.jpg